KÜTAHYA / TAVŞANLI - Ayvalı İlkokulu

Mrt

DEĞERLERİMİZLE YAŞIYORUZ PROJESİ (MART 2024-VATAN SEVGİSİ)

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü

Mrt

Afet Acil Durum Eğitimleri. (1-7 Mart Deprem Haftası'nda, 7 mart çarşamba günü personel ve öğrencilere tahliye tatbikatı yaptık)

Ock

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ (ANASINIFI)

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ

Ock

Okulumuz 3 A Sınıfı öğrencileri el sanatlarını tanıtıcı, çanak çömlek yapımı uygulaması yaparak sergilediler.

Ara

Okulumuz 3/ A sınıfı öğretmen ve öğrencileri Değerler Eğitimi "Yardımlaşma" konusunda uygulama faaliyeti gerçekleştirdiler. Duyarlılıkları için öğrencilerimizi kutlarız.

Ara

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI, BAĞIŞLARIMIZLA GÜÇLENİYOR.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Projeyle ilgili çalışmalar okul sitemizin menü kısmında, "Dilimizin Zenginlikleri" başlığı altında paylaşılacaktır.

Ara

Okulumuzda yangın tatbikatı yapılarak, yangınlara karşı alınabilecek tedbirler anlatıldı. Yangın tüpü kullanma kuralları anlatılarak uygulamalı olarak gösterildi.

SAYGI VE SEVGİYLE ANIYORUZ

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA.